Pentuja

Ei vapaita pentuja tällä hetkellä!

Suunnitteilla seuraava pentue syksylle 2021 Ninjalle.

Etsin myös sijoituskotia 1-2 narttupennulle, jotka ovat luovutuksessa loppukesästä ja syksyllä. Sijoituskoti tulee olla max 80 km Taivassalosta. Sijoitan yhteistyökykyiseen perheeseen, jossa koira otetaan harrastuskaveriksi. Lisätietoa sijoitusnartuista saa ottamalla minuun yhteyttä.

Oletko kiinnostunut Darkmys pennusta?

Olethan tutustunut rotuun ja sen käyttötarkoituksiin? Kattavan tietopaketin labradorinnoutajasta rotuna ja sen käyttötarkoituksista sekä perinnöllisistä sairauksista löydät Labradorinnoutajakerhon sivuilta https://www.labradori.fi/

Kasvatan näyttelylinjaisia labradorinnoutajia, mutta rodunomaisen ulkonäön ja terveyden lisäksi minulle on tärkeää jalostaa rodunomaisia taipumuksia. Siksi omat koirani harrastavat noutajien metsästyslajeja sekä käyvät käytännön metsästyksessä. Lisäksi käyn koirieni kanssa näyttelyissä. Labradorinnoutaja on aktiivinen ja vilkas rotu, joka vaatii aktiivista tekemistä. Labradorinnoutajaa hankkiessa tulee tiedostaa, että se tarvitsee muutakin aktiviteettia kuin päivittäisen lenkkeilyn.

Ota yhteyttä ensimmäisen kerralla minuun mielellään sähköpostilla darkmys(at)outlook.com. Saat siten helpoiten minut kiinni.

Kerro viestissäsi:

  • mihin tarkoitukseen olet koiraa hankkimassa?
  • minkälaiseen perheeseen koira tulee?
  • missäpäin ja miten asutte?
  • oletko suunnitellut hankkivasi uroksen vai nartun?

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: