Pentuja

Ei pentueita vuonna 2022

Etsin sijoituskotia narttupennuille (myös omien pentueiden ulkopuoliset yhdistelmät). Sijoituskoti tulee sijaita max 100 km Taivassalosta. Sijoitan yhteistyökykyiseen perheeseen, jossa koira otetaan harrastuskaveriksi. Lisätietoa sijoitusnartuista saa ottamalla minuun yhteyttä.

Oletko kiinnostunut Darkmys pennusta?

Olethan tutustunut rotuun ja sen käyttötarkoituksiin? Kattavan tietopaketin labradorinnoutajasta rotuna ja sen käyttötarkoituksista sekä perinnöllisistä sairauksista löydät Labradorinnoutajakerhon sivuilta https://www.labradori.fi/

Kasvatan näyttelylinjaisia labradorinnoutajia, mutta rodunomaisen ulkonäön, terveyden ja luonteen lisäksi minulle on tärkeää jalostaa rodunomaisia taipumuksia. Siksi omat koirani harrastavat noutajien metsästyslajeja sekä käyvät käytännön metsästyksessä. Lisäksi käyn koirieni kanssa näyttelyissä. Labradorinnoutaja on aktiivinen ja vilkas rotu, joka vaatii aktiivista tekemistä. Labradorinnoutajaa hankkiessa tulee tiedostaa, että se tarvitsee muutakin aktiviteettia kuin päivittäisen lenkkeilyn.

Kasvattajana minulle on tärkeää koirien terveys. Haluan, että kaikki kasvattini tutkitaan terveyden osalta. Labradorinnoutajan terveystutkimuksiin kuuluvat vähintään kyynär-, lonkka- ja silmätutkimukset. Lisäksi koirille voi teettää selkä-, polvi-, olkapää- ja sydäntutkimuksia sekä geenitestejä. Terveystutkimuksista saatava tieto on tärkeää minulle kasvattajana jatkosuunnitelmieni kannalta.

Ota yhteyttä ensimmäisen kerralla minuun mielellään sähköpostilla darkmys(at)outlook.com. Saat siten helpoiten minut kiinni.

Kerro viestissäsi:

  • mihin tarkoitukseen olet koiraa hankkimassa?
  • minkälaiseen perheeseen koira tulee?
  • missäpäin ja miten asutte?
  • oletko suunnitellut hankkivasi uroksen vai nartun?
  • oletko valmis teettämään koirallasi terveystutkimukset 1-1,5 vuoden iässä (hinta-arvio noin 200-300 euroa)?

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: