Pennuilla ikää 3 viikkoa

Silmien ja korvien avautumisen jälkeen pentuja on pikkuhiljaa alkanut kiinnostaa ympäristö. Pentulaatikossa vaaputaan ympäri hetki ja sitten väsähdetään nukkumaan. Ihmiset kiinnostavat ja syliin kavutaan mielellään. Äänitaso on noussut ja vaatimukset emon ruokatarjonnalle tulevat napakasti. Vielä mennään pelkällä maidolla, mutta kiinteiden maistelu aloitetaan lähipäivinä. Muusa on malttanut jo käydä lyhyillä lenkeillä. Iltaisin hakeutuu olohuoneen puolelle rapsutettavaksi syöttöjen välillä, kunnes taas livahtaa takaisin pentujen luo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: