Elma sorsastamassa

Elmasorsastaa

Eilen käytiin sorsastamassa.  Koska Muusa on tiine niin mukaan otettiin Elma. Elma on on käynyt sorsastamassa hieman vähemmän viime vuosina johtuen hänen pitkälle edenneestä kaihistaan. Kuitenkin ja meidän yllätykseksi puolisokea Elma toimi edelleen vähintään hienosti. Pudotusten markkeerauksissa hän käytti kuuloaan tehokkaasti ja  aivan eri tavalla miten näkevät koirat. Illan aikana Elma sai noutaa kolme haapanaa. Sadat hanhet laskeutuivat myöhään illalla, mutta oli jo liian pimeää ja tällä kertaa ne jäivät  ampumatta.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: